دستورالعمل نحوه تعیین حداقل ابعاد اقتصادی برای صدور پروانه کسب کشاورزی

به استناد مفاد قانون نظام صنفی کشور، ماده (۳۵) قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع­طبیعی و تبصره (۱) بند (و) ماده (۱) آیین­نامه اجرایی نظام صنفی کارهای­کشاورزی و منابع­طبیعی، دستورالعمل نحوه تعیین ابعاد اقتصادی برای صدور پروانه کسب کشاورزی به شرح زیر ابلاغ میگردد.

ماده ۱- مفاهیم و اختصارات:

اتاق کشاورزی ایران: اتاق اصناف کشاورزی ایران

کمیسیون نظارت مرکز استان: کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی مرکز استان

کمیسیون نظارت شهرستان: کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان

اتاق کشاورزی شهرستان: اتاق اصناف کشاورزی شهرستان

دبیرخانه: دبیرخانه­ کمیسیون­ نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و مرکز استان

اتحادیه: اتحادیه­‌های صنفی کشاورزی شهرستان

پروانه کسب: پروانه کسب کشاورزی


ماده۲- حداقل ابعاد اقتصادی: عبارت است از کوچکترین اندازه کمی برای انواع مشاغل کشاورزی که به لحاظ سطح، ظرفیت، میزان تولیدات یا خدمات، معیشت شاغل یا فرد صنفی کشاورزی را در شرایط عادی تامین نماید.


ماده۳- به منظور بررسی و تعیین حداقل ابعاد فعالیت اقتصادی جهت صدور پروانه کسب در سطح استان کارگروهی متشکل از نمایندگان زیر تشکیل می گردد:

۱-دبیرکمیسیون نظارت براصناف کشاورزی مرکز استان  (رئیس کارگروه)

۲-نماینده معاونت‌های تخصصی و اجرایی جهاد کشاورزی استان (عضو کارگروه)

۳-نماینده مجمع هماهنگی اصناف کشاورزی استان (دبیرکارگروه)

تبصره۱: حسب مورد از نمایندگان اتحادیه‌ها یا کارشناسان مرتبط در جلسه بدون حق رای دعوت بعمل می آید.

تبصره۲: مسئولیت انتخاب و دعوت از نمایندگان و کارشناسان موضوع این ماده بر عهده دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی مرکز استان می باشد.


ماده۴- جلسات کارگروه براساس درخواست و نیاز اتحادیه در چارچوب فعالیت‌های اقتصادی (مشاغل) ابلاغی وزارت جهادکشاورزی تشکیل می گردد.

تبصره۱: رئیس کارگروه موظف است یک نسخه از صورتجلسات کارگروه را به سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و اتاق کشاورزی شهرستان‌ها، اتاق کشاورزی ایران و کمیسیون نظارت شهرستان‌ها ارسال نماید.

تبصره۲: اتاق کشاورزی ایران موظف است پس از دریافت صورتجلسات کارگروه نسبت به ثبت و اصلاح عناوین فعالیتهای اقتصادی در سامانه جامع اصناف کشاورزی ایران اقدام نماید.


ماده ۵-کلیه مصوبات کارگروه برای اتحادیه‌های مربوطه لازم الاجرا می باشد.


ماده۶ – حداقل ابعاد اقتصادی تعیین شده در کارگروه، با پیشنهاد مجمع هماهنگی اصناف کشاورزی استان بصورت سالانه مورد بازبینی قرار می گیرد و در صورت تغییر ابعاد اقتصادی، مبنای صدور پروانه کسب، مصوبه جدید کارگروه خواهد بود.



ماده۷- نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل بر عهده رئیس کمیسیون نظارت مرکز استان می­باشد.



ماده۸ – این دستورالعمل در (۸) ماده و (۴) تبصره  تهیه و پس از اصلاح در دومین جلسه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران در تاریخ ۱۷/۹/۱۴۰۳ به تصویب رسید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا